prodaja:
01/3887 009

tajništvo:
01/3887 010, 01/3886 976

GIP Pionir d.o.o.

GIP Pionir

Općenito

Trgovačko društvo GIP PIONIR d.o.o. Zagreb ubraja se u vodeće građevinske tvrtke na području stanogradnje u Zagrebu, a po kriterijima opsega proizvodnje spada u velike poduzetnike.

Društvo je osnovano 1991. godine kao samostalno trgovačko društvo, registrirano za sve djelatnosti iz područja građevinarstva. Od osnivanja nadalje razvija i realizira tu djelatnost pretežito u segmentu visokogradnje i gradnje investicijskih objekata univerzalnih namjena.
Kao najznačajniji segment djelatnosti ističemo područje izgradnje stanova za tržište sa vrlo visokim tržišnim udjelom u gradu Zagrebu, vezano na dugogodišnju tradiciju, iskustvo i kvalitetu potvrđenu na tržištu. Do sada stečena iskustva na izgradnji nekoliko tisuća stanova, vlastita tehnološka i projektna rješenja, inženjering, uvođenje noviteta i elokventne iskorake mladih stručnjaka koristimo u prilagođavanju svim zahtjevima kupaca, naručitelja i investitora.

Kvaliteta

Upućenost na zadovoljstvo kupaca i proboj na tržištu s argumentacijom faktora kvalitete, oduvijek su iziskivali postizanje visoke razine kvalitete naših proizvoda.
Poštivanje tih odrednica u načelima poslovanja naglašeno je i 2006. godine dobivenim certifikatom ISO 9001 i po njemu postavljenom sustavu upravljanja kvalitetom.
Zahtjevima te međunarodne norme osiguranja kvalitete postižemo potpuno ispunjavanje zahtijeva za kvalitetom konačnog proizvoda i osiguravamo dugoročnu usmjerenost prema zadovoljnom kupcu.
Uvjet primjene sustava upravljanja kvalitetom obvezatan je za sve segmente proizvodnje, projektiranja, inženjeringa i izvođenja za sve sudionike procesa.

Prednosti:
  • Realizaciju projekata kontinuirano prate zagrebačke tvrtke za završne radove i izvođenje instalacija od osnivanja nadalje.
  • Projekti se ostvaruju istom rukovodnom strukturom kadrova koji rade u društvu od osnivanja.
  • Društvo je licencirano za izvođenje svi graditeljskih radova najviše grupe složenosti i opsega.

Certifikati

GIP PIONIR:
ISO 9001
ISO 14001
ISO 45001
PARON:
ISO 9001
ISO 14001
ISO 45001
GRADKO:
ISO 9001
ISO 14001
ISO 45001
Politika kvalitete i okoliša:
Politika kvalitete i okoliša
Politika kvalitete i okoliša